Pokémon Go in Heyd

Wil jij Pokemons vangen in Heyd? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Heyd. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Heyd gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Hitmonchan gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Heyd. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Heyd? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Heyd

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Heyd verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Heyd. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Heyd plus een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 1 snel naar level 20. Binnen Heyd vang je veel pokemon in een straal van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Heyd

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Heyd. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Alakazam). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Heyd zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Heyd.

Zeldzame Pokemons in Heyd
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Heyd. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Heyd

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Heyd. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Heyd? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Heyd

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Heyd? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Heyd. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Heyd, rode team Heyd of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Heyd worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Heyd? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Heyd plus je kunt ervaringen uitwisselen.