Pokémon Go in Harsin

Wil jij Pokemons vangen in Harsin? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Harsin. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Harsin gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kangaskhan zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Harsin. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Harsin? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Harsin

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Harsin verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Harsin. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Harsin direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo ga je van level 2 binnen no-time naar level 18. Rondom Harsin verzamel je pokemons over meer dan 3,5 km.

Pokemon Gyms in Harsin

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Harsin. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Clefairy). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Harsin vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Harsin.

Zeldzame Pokemons in Harsin
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Harsin. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Harsin

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Harsin. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Harsin? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Harsin

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Harsin? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Harsin. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Harsin, het rode team Harsin of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Harsin worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 41 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Harsin? Schrijf dan hieronder een review. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Harsin waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.