Pokémon Go in Hampteau

Wil jij Pokemons vangen in Hampteau? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Hampteau. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Hampteau gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Staryu zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Hampteau. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Hampteau? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Hampteau

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Hampteau verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Hampteau. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Hampteau direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 4 zo door naar niveau 25. In de buurt van Hampteau vang je veel pokemon in een straal van 7 km.

Pokemon Gyms in Hampteau

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Hampteau. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Weepinbell). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Hampteau zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Hampteau.

Zeldzame Pokemons in Hampteau
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Hampteau. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Hampteau

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Hampteau. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Hampteau? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Hampteau

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Hampteau? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Hampteau. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Hampteau, rode team Hampteau of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Hampteau worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? Kom je uit Hampteau? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Hampteau plus je kunt ervaringen uitwisselen.