Pokémon Go in Chiny

Wil jij Pokemons vangen in Chiny? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Chiny. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Chiny gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Pidgeot zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Chiny. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Chiny? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Chiny

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Chiny verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Chiny. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Chiny samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 7 gemakkelijk naar niveau 26. In de buurt van Chiny vang je veel pokemon in een straal van 4,5 km.

Pokemon Gyms in Chiny

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Chiny. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Lickitung). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Chiny kun je navigeren naar verschillende gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Chiny.

Zeldzame Pokemons in Chiny
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Chiny. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Chiny

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Chiny. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Chiny? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Chiny

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Chiny? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Chiny. Maak jij deel uit van het gele team in Chiny, team rood van Chiny of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Chiny worden gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 56 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Woon je in Chiny? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Chiny waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.