Pokémon Go in Châtillon

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Châtillon? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Châtillon. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Châtillon gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Poliwhirl zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Châtillon. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Châtillon? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Châtillon

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Châtillon verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Châtillon. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Châtillon met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 3 snel naar level 21. In de buurt van Châtillon wandel je al snel zo’n 9 km.

Pokemon Gyms in Châtillon

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Châtillon. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Machoke). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Châtillon vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Châtillon.

Zeldzame Pokemons in Châtillon
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Châtillon. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Châtillon

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Châtillon. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Châtillon? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Châtillon

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Châtillon? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Châtillon. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Châtillon, rode team Châtillon of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Châtillon worden gemiddeld beoordeeld met een 9.3/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Châtillon? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Châtillon waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.