Pokémon Go in Chanly

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Chanly? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Chanly. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Chanly gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Magnemite zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Chanly. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Chanly? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Chanly

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Chanly verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Chanly. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en zeker ook verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Chanly met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 8 binnen no-time naar level 25. In de buurt van Chanly verzamel je pokemons over meer dan 9 km.

Pokemon Gyms in Chanly

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Chanly. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Butterfree). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Chanly zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Chanly.

Zeldzame Pokemons in Chanly
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Chanly. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Chanly

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Chanly. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Chanly? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Chanly

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Chanly? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Chanly. Maak jij deel uit van het gele team in Chanly, het rode team van Chanly of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Chanly worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Chanly? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Chanly en deel je ervaringen.