Pokémon Go in Beffe

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Beffe? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Beffe. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Beffe gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Pidgey zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Beffe. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Beffe? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Beffe

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Beffe verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Beffe. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Doe dit in Beffe via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo evolueer jij van level 3 zo door naar niveau 18. Rondom Beffe wandel je al snel zo’n 5,5 km.

Pokemon Gyms in Beffe

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Beffe. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Lickitung). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Beffe heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Beffe.

Zeldzame Pokemons in Beffe
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Beffe. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Beffe

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Beffe. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Beffe? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Beffe

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Beffe? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Beffe. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Beffe, het rode team van Beffe of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Beffe worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 45 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Beffe? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Beffe zodat je elkaar wellicht kunt helpen.