Pokémon Go in Ambly

Wil jij Pokemons vangen in Ambly? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Ambly. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Ambly gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of ben jij op de hoogte waar Mewtwo zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Ambly. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Ambly? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Ambly

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Ambly verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Ambly. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Ambly samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 11 snel naar level 25. In de regio Ambly loop je met pokemon go namelijk zo 8,5 km.

Pokemon Gyms in Ambly

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Ambly. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Seel). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Ambly heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Ambly.

Zeldzame Pokemons in Ambly
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Ambly. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Ambly

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Ambly. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Ambly? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ambly

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Ambly? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Ambly. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Ambly, team rood Ambly of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Ambly worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 57 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Ambly? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Ambly waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.