Pokémon Go in Walhorn

Op zoek naar info over Pokemon Go in Walhorn? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Walhorn. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Walhorn gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Rattata gevonden kan worden? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Walhorn. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Walhorn? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Walhorn

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Walhorn verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Walhorn. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Walhorn met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 4 eenvoudig naar level 21. In de buurt van Walhorn verzamel je pokemons over meer dan 6,5 km.

Pokemon Gyms in Walhorn

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Walhorn. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Chansey). Dan kan het gevecht beginnen! In Walhorn vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Walhorn.

Zeldzame Pokemons in Walhorn
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Walhorn. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Walhorn

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Walhorn. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Walhorn? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Walhorn

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Walhorn? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Walhorn. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Walhorn, team rood Walhorn of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Walhorn worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 27 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Walhorn? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Walhorn en deel je ervaringen.