Pokémon Go in Villers-le-Temple

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Villers-le-Temple? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Villers-le-Temple. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Villers-le-Temple gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Muk zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Villers-le-Temple. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Villers-le-Temple? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Villers-le-Temple

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Villers-le-Temple verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Villers-le-Temple. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Gebruik dit in Villers-le-Temple met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 8 binnen no-time naar level 20. Binnen Villers-le-Temple catch je pokemon go in een gebied van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Villers-le-Temple

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Villers-le-Temple. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Psyduck). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Villers-le-Temple vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Villers-le-Temple.

Zeldzame Pokemons in Villers-le-Temple
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Villers-le-Temple. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Villers-le-Temple

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Villers-le-Temple. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Villers-le-Temple? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Villers-le-Temple

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Villers-le-Temple? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Villers-le-Temple. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Villers-le-Temple, het rode team Villers-le-Temple of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Villers-le-Temple worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 45 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Kom je uit Villers-le-Temple? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Villers-le-Temple en kun je elkaar helpen en tips geven.