Pokémon Go in Tourinne

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Tourinne? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Tourinne. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Tourinne gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Machoke zich nu verstopt heeft? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Tourinne. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Tourinne? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Tourinne

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nu weten waar de Pokestops in Tourinne verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Tourinne. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen en natuurlijk de defence pokemon. Vaak met voldoende CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Tourinne samen met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 3 gemakkelijk naar niveau 18. Rondom Tourinne vang je veel pokemon in een straal van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Tourinne

Heb je level 5 bereikt? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Tourinne. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Meowth). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Tourinne zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Tourinne.

Zeldzame Pokemons in Tourinne
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Tourinne. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Tourinne

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Tourinne. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Tourinne? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Tourinne

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Tourinne? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Tourinne. Maak jij deel uit van het gele team in Tourinne, team rood van Tourinne of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Tourinne worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 60 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Tourinne? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Tourinne plus je kunt ervaringen uitwisselen.