Pokémon Go in Theux

Op zoek naar info over Pokemon Go in Theux? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Theux. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Theux gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Weet jij waar bijvoorbeeld Poliwrath zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Theux. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Theux? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Theux

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Theux verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Theux. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Theux plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 7 gemakkelijk naar niveau 22. Binnen Theux vang je veel pokemon in een straal van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Theux

Heb je level 5 bereikt? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Theux. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Grimer). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Theux vind je verschillende Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Theux.

Zeldzame Pokemons in Theux
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Theux. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Theux

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Theux. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Theux? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Theux

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Theux? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Theux. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Theux, het rode team Theux of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Theux worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0/10, gebaseerd op 22 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Theux? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Theux en kun je elkaar helpen en tips geven.