Pokémon Go in Slins

Wil jij Pokemons vangen in Slins? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Slins. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Slins gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Gengar zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Slins. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Slins? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Slins

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Slins verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Slins. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en natuurlijk de defence pokemon. Ze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Slins direct met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Dan stap je van level 10 snel naar level 26. In Slins loop je met pokemon go namelijk zo 4 km.

Pokemon Gyms in Slins

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Slins. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Nidorina). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Slins vind je verschillende Pokemon Gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Slins.

Zeldzame Pokemons in Slins
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Slins. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Of weet jij misschien waar je moet zijn voor Magnemite, Electabuzz, Dratini, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Slins

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Slins. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Slins? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Slins

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Slins? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Slins. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Slins, rode team Slins of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Slins worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Woon je in Slins? Schrijf dan hieronder een review. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Slins en deel je ervaringen.