Pokémon Go in Oreye

Wil jij Pokemons vangen in Oreye? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Oreye. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Oreye gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Aerodactyl zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Oreye. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Oreye? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Oreye

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Oreye verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Oreye. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Oreye direct met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan stap je van level 10 snel naar level 15. In de regio Oreye loop je met pokemon go namelijk zo 7,5 km.

Pokemon Gyms in Oreye

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Oreye. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Zapdos). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Oreye kun je navigeren naar verschillende gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Oreye.

Zeldzame Pokemons in Oreye
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Oreye. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Oreye

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Oreye. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Oreye? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Oreye

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Oreye? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Oreye. Maak jij deel uit van het gele team in Oreye, het rode team Oreye of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Oreye worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Oreye? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Oreye zodat je elkaar wellicht kunt helpen.