Pokémon Go in Ocquier

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Ocquier? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Ocquier. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Ocquier gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Rattata zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Ocquier. Wat zijn zeldzame Pokemons in Ocquier? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Ocquier

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Ocquier verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Ocquier. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Ocquier met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 2 zo door naar niveau 20. Rondom Ocquier loop je met pokemon go namelijk zo 6,5 km.

Pokemon Gyms in Ocquier

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Ocquier. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandshrew). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Ocquier heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Ocquier.

Zeldzame Pokemons in Ocquier
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Ocquier. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Ocquier

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Ocquier. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Ocquier? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Ocquier

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Ocquier? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Ocquier. Maak jij deel uit van het gele team in Ocquier, team rood Ocquier of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Ocquier worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 49 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Ocquier? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Ocquier waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.