Pokémon Go in Melen

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Melen? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Melen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Melen gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Mewtwo gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Melen. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Melen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Melen

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Melen te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Melen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Melen via extra lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 3 zo door naar niveau 17. In de buurt van Melen verzamel je pokemons over meer dan 8,5 km.

Pokemon Gyms in Melen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Melen. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Weepinbell). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Melen kun je navigeren naar verschillende gyms. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Melen.

Zeldzame Pokemons in Melen
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Melen. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Melen

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Melen. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Melen? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Melen

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Melen? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Melen. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Melen, het rode team van Melen of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Melen worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 47 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Melen? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Melen plus je kunt ervaringen uitwisselen.