Pokémon Go in Hody

Op zoek naar info over Pokemon Go in Hody? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Hody. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Hody gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Ditto gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Hody. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Hody? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Hody

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Hody verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Hody. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Hody met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 10 eenvoudig naar level 26. In Hody wandel je al snel zo’n 4 km.

Pokemon Gyms in Hody

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Hody. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Slowbro). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Hody vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Hody.

Zeldzame Pokemons in Hody
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Hody. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Hody

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Hody. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Hody? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Hody

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Hody? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Hody. Maak jij deel uit van het gele team in Hody, team rood van Hody of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Hody worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Hody? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Hody plus je kunt ervaringen uitwisselen.