Pokémon Go in Glons

Wil jij unieke Pokemons vangen in Glons? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Glons. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Glons gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Nidoran-male zich bevindt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Glons. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Glons? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Glons

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Direct weten waar de Pokestops in Glons verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Glons. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Glons plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Pokemons lokken met incense is een optie. Zo rank je van level 11 binnen no-time naar level 22. In de regio Glons catch je pokemon go in een gebied van 5,5 km.

Pokemon Gyms in Glons

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Glons. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Ekans). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Glons zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Glons.

Zeldzame Pokemons in Glons
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Glons. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Glons

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Glons. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Glons? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Glons

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Glons? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Glons. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Glons, het rode team van Glons of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Glons worden gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Glons? Geef dan hieronder je mening. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Glons en kun je elkaar helpen en tips geven.