Pokémon Go in Glain

Op zoek naar info over Pokemon Go in Glain? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Glain. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Glain gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Staryu zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Glain. Wat zijn zeldzame Pokemons in Glain? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Glain

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Glain verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Glain. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Glain met een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 5 snel naar level 17. In Glain vang je veel pokemon in een straal van 1 km.

Pokemon Gyms in Glain

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Glain. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Cloyster). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Glain zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Glain.

Zeldzame Pokemons in Glain
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Glain. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Glain

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Glain. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Glain? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Glain

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Glain? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Glain. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Glain, het rode team van Glain of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Glain worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Glain? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Glain en deel je ervaringen.