Pokémon Go in Forêt

Wil jij Pokemons vangen in Forêt? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Forêt. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Forêt gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Metapod zich verstopt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Forêt. Wat zijn zeldzame Pokemons in Forêt? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Forêt

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Forêt te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Forêt. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor en natuurlijk de defence pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Forêt direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo evolueer jij van level 11 eenvoudig naar level 21. In de buurt van Forêt verzamel je pokemons over meer dan 8 km.

Pokemon Gyms in Forêt

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Forêt. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Mr. Mime). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Forêt zijn er een aantal Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Forêt.

Zeldzame Pokemons in Forêt
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Forêt. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Forêt

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Forêt. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Forêt? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Forêt

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Forêt? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Forêt. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Forêt, rode team Forêt of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Forêt worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? Woon je in Forêt? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Forêt en deel je ervaringen.