Pokémon Go in Bertrée

Op zoek naar info over Pokemon Go in Bertrée? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Bertrée. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Bertrée gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Tentacruel zich bevindt? Deel het dan met de rest van de community! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Bertrée. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Bertrée? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Bertrée

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Bertrée verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Bertrée. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. De sterke aanval pokemons komen er voor maar ook verdediging pokemon. Deze hebben hoge CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Gebruik dit in Bertrée via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo ga je van level 10 zo door naar niveau 26. Rondom Bertrée wandel je al snel zo’n 7,5 km.

Pokemon Gyms in Bertrée

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Bertrée. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Rapidash). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Bertrée kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Bertrée.

Zeldzame Pokemons in Bertrée
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Bertrée. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Bertrée

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Bertrée. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Bertrée? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Bertrée

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Bertrée? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Bertrée. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Bertrée, team rood van Bertrée of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Bertrée worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 30 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? Speel jij in Bertrée? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Bertrée plus je kunt ervaringen uitwisselen.