Pokémon Go in Barchon

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Barchon? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Barchon. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Barchon gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Pidgey zich verstopt? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Barchon. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Barchon? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Barchon

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Barchon verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Barchon. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Barchon samen met lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 11 binnen no-time naar level 25. In Barchon vang je veel pokemon in een straal van 1,5 km.

Pokemon Gyms in Barchon

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Barchon. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Poliwag). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Barchon vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Barchon.

Zeldzame Pokemons in Barchon
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Barchon. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Barchon

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Barchon. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Barchon? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Barchon

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Barchon? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Barchon. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Barchon, het rode team van Barchon of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Barchon worden gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 48 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Barchon? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Barchon plus je kunt ervaringen uitwisselen.