Pokémon Go in Awans

Wil jij unieke Pokemons vangen in Awans? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Awans. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Awans gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Nidoran-female zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Awans. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Awans? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Awans

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Direct weten waar de Pokestops in Awans verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Awans. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Vaak met voldoende CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Awans samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo rank je van level 2 zo door naar niveau 23. Rondom Awans loop je met pokemon go namelijk zo 6 km.

Pokemon Gyms in Awans

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Awans. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Grimer). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Awans zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Awans.

Zeldzame Pokemons in Awans
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Awans. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Awans

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Awans. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Awans? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Awans

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Awans? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Awans. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Awans, team rood Awans of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Awans worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 34 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Speel jij in Awans? Plaats dit dan nu direct hieronder. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Awans en deel je ervaringen.