Pokémon Go in Anthisnes

Op zoek naar info over Pokemon Go in Anthisnes? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Anthisnes. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een zeldzame Pokemon in Anthisnes gevangen? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Mew zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Anthisnes. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Anthisnes? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Anthisnes

Pokestops zijn enorm handig. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Anthisnes verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Op die manier kun je sneller Pokemons ontwikkelen en een betere trainer worden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Anthisnes. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Vaak met voldoende CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Anthisnes direct met lucky eggs en je trainer is gelijk veel beter. Natuurlijk is incense ook een optie. Dan stap je van level 8 binnen no-time naar level 15. Binnen Anthisnes verzamel je pokemons over meer dan 7 km.

Pokemon Gyms in Anthisnes

Is het gelukt om level 5 te halen? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Anthisnes. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Meowth). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Anthisnes kun je navigeren naar verschillende gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Anthisnes.

Zeldzame Pokemons in Anthisnes
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Anthisnes. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Anthisnes

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Anthisnes. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Anthisnes? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Anthisnes

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Anthisnes? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vertel ons hieronder over de Pokemon Go routes in Anthisnes. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Anthisnes, rode team Anthisnes of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Anthisnes worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Anthisnes? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Anthisnes en kun je elkaar helpen en tips geven.