Pokémon Go in Antheit

Wil jij unieke Pokemons vangen in Antheit? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Antheit. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Antheit gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Electrode zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Antheit. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Antheit? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Antheit

Pokestops zijn enorm handig. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Antheit verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Antheit. Vaak zijn de Pokestops locaties verstopt in herkenbare plaatsen als kerken of monumenten.Aanval pokemons zijn er te vinden samen met de verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Antheit via extra lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 1 gemakkelijk naar niveau 16. In de regio Antheit verzamel je pokemons over meer dan 5 km.

Pokemon Gyms in Antheit

Is het gelukt om level 5 te halen? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Antheit. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Sandshrew). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Antheit zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Antheit.

Zeldzame Pokemons in Antheit
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Antheit. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Antheit

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Antheit. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Antheit? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Antheit

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Antheit? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Dankzij een Pokemon Route wordt je nog meer efficiënt. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Antheit. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Antheit, team rood Antheit of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Antheit worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 55 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Antheit? Schrijf dan hieronder een review. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Antheit en kun je elkaar helpen en tips geven.