Pokémon Go in Urmond

Wil jij Pokemons vangen in Urmond? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Urmond. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Urmond gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of ben jij op de hoogte waar Exeggutor zich verstopt? Deel het dan met de rest van de community! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Urmond. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Urmond? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Urmond

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Urmond te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Urmond. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Urmond samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 7 zo door naar niveau 18. In Urmond vang je veel pokemon in een straal van 9 km.

Pokemon Gyms in Urmond

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Urmond. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Gloom). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! Ook in Urmond zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Urmond.

Zeldzame Pokemons in Urmond
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Urmond. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Urmond

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Urmond. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Urmond? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Urmond

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Urmond? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Dankzij zo’n route scoor je meer Xp in minder tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Urmond. Laat weten of jij zit in het gele team Urmond, rode team Urmond of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Urmond worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 35 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Urmond? Geef dan hieronder je mening. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Urmond en deel je ervaringen.