Pokémon Go in Swalmen

Wil jij Pokemons vangen in Swalmen? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Swalmen. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Swalmen gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of ben jij op de hoogte waar Caterpie zich verstopt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Swalmen. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Swalmen? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Swalmen

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nu weten waar de Pokestops in Swalmen verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Swalmen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Swalmen met een lucky egg en je zal snel in niveau stijgen. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo evolueer jij van level 12 gemakkelijk naar niveau 26. In Swalmen wandel je al snel zo’n 3,5 km.

Pokemon Gyms in Swalmen

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Swalmen. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Golbat). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Swalmen kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Swalmen.

Zeldzame Pokemons in Swalmen
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Swalmen. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Swalmen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Swalmen. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Swalmen? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Swalmen

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Swalmen? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Swalmen. Laat weten of jij zit in het gele team Swalmen, team rood van Swalmen of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Swalmen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Swalmen? Geef dan hieronder je mening. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Swalmen waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.