Pokémon Go in Plasmolen

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Plasmolen? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Plasmolen. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Zelf een zeldzame Pokemon in Plasmolen gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kangaskhan gevonden kan worden? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Plasmolen. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Plasmolen? Hierbij kom je uit op Pokemons zoals Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Plasmolen

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Wil jij weten waar de Pokestops in Plasmolen verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Zo kun je snel XP verdienen en een level omhoog gaan. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Plasmolen. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden en zeker ook verdedigings pokemon. Deze hebben hoge CP waardoor je snel XP, Candy en stardust kan verzamelen. Combineer dit in Plasmolen samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 1 binnen no-time naar level 26. In de buurt van Plasmolen loop je met pokemon go namelijk zo 2,5 km.

Pokemon Gyms in Plasmolen

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Plasmolen. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Tangela). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Plasmolen heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Plasmolen.

Zeldzame Pokemons in Plasmolen
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Plasmolen. Ben jij erin geslaagd een bepaalde Pokemon te vangen? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Plasmolen

Dit zijn stuk voor stuk zeer zeldzame Pokemons die zich nauwelijks laten zien in Plasmolen. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Plasmolen? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Plasmolen

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Plasmolen? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Plasmolen. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Plasmolen, team rood Plasmolen of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Plasmolen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 33 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En kom je uit Plasmolen? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Plasmolen en deel je ervaringen.