Pokémon Go in Merselo

Wil jij unieke Pokemons vangen in Merselo? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Merselo. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Merselo gevangen? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Ninetales zich schuildhoudt? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Zo ben jij van grote waarde voor andere Pokemon Go spelers in Merselo. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Merselo? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Deze zul je door goed te zoeken vaak wel vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Merselo

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Merselo verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Zo kun je veel sneller nieuwe Pokeballs verkrijgen. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Merselo. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. De sterke aanval pokemons komen er voor samen met de verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Combineer dit in Merselo direct met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo rank je van level 2 gemakkelijk naar niveau 19. Rondom Merselo vang je veel pokemon in een straal van 3,5 km.

Pokemon Gyms in Merselo

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Merselo. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Dragonite). Dan kan het gevecht beginnen! Ook in Merselo vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Merselo.

Zeldzame Pokemons in Merselo
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Merselo. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Merselo

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Merselo. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres, Zapdos en Articuno zijn in de hele wereld gigantisch zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Merselo? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Merselo

Ken jij ze al? De Pokemon Go Routes in Merselo? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Merselo. Laat weten of jij zit in het gele team Merselo, team rood van Merselo of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Merselo worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 51 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Merselo? Laat dan hieronder een reactie achter. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Merselo en deel je ervaringen.