Pokémon Go in Meerssen

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Meerssen? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Meerssen. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Meerssen gevonden? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Poliwrath zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Je kunt jouw tips en kennis doorgeven middels het reactieformulier. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Meerssen. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Meerssen? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Meerssen

Pokestops zijn enorm handig. Geen trainer kan zonder deze cruciale Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Meerssen verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Meerssen. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon samen met de verdedigings pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Meerssen met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Pokemons lokken met incense is een optie. Dan stap je van level 2 zo door naar niveau 16. In de regio Meerssen verzamel je pokemons over meer dan 4 km.

Pokemon Gyms in Meerssen

Is het gelukt om level 5 te halen? Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Meerssen. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Chansey). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. In Meerssen vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Meerssen.

Zeldzame Pokemons in Meerssen
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Meerssen. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Meerssen

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Meerssen. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Meerssen? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Meerssen

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Meerssen? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Meerssen. Maak jij deel uit van het gele team in Meerssen, team rood Meerssen of koos je voor team blauw.

De Pokemons in Meerssen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 24 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil jij zelf een review geven? En woon je in Meerssen? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Meerssen en kun je elkaar helpen en tips geven.