Pokémon Go in Kerkrade

Wil jij Pokemons vangen in Kerkrade? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Kerkrade. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Kerkrade gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Seaking zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Zo help jij weer andere Pokemon Go gebruikers in Kerkrade. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Kerkrade? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Voor Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew en Staryu is dat lang niet zo vanzelfsprekend.

Pokestops in Kerkrade

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Kerkrade te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Kerkrade. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Kerkrade samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 6 gemakkelijk naar niveau 21. In Kerkrade wandel je al snel zo’n 5,5 km.

Pokemon Gyms in Kerkrade

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Dan heb je de mogelijkheid om te vechten in een Pokemon Gym in Kerkrade. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). Alvorens je kan vechten kies je zes van je Pokemons (bijvoorbeeld Zapdos). Heb je jouw selectie gemaakt? Dan kan het vechten beginnen! In Kerkrade vind je verschillende Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Kerkrade.

Zeldzame Pokemons in Kerkrade
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Kerkrade. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Kerkrade

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Kerkrade. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Kerkrade? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kerkrade

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Kerkrade? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel via het onderstaande formulier jouw favoriete Pokemon Go routes in Kerkrade. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Kerkrade, team rood van Kerkrade of ben je van het blauwe team.

De Pokemons in Kerkrade worden gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 32 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En woon je in Kerkrade? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo leer je nieuwe pokemon trainers kenen uit Kerkrade plus je kunt ervaringen uitwisselen.