Pokémon Go in Tessenderlo

Wil jij Pokemons vangen in Tessenderlo? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Tessenderlo. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Tessenderlo gevangen? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Gastly zich nu verstopt heeft? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Via het onderstaande formulier kun je direct locaties delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Tessenderlo. Wat zijn zeldzame Pokemons in Tessenderlo? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Echter, een goede Pokemon trainer zal ze vaak wel vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Tessenderlo

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Direct weten waar de Pokestops in Tessenderlo verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Je treft hier bijvoorbeeld eieren aan en nieuwe Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Tessenderlo. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Er zijn sterke attack pokemon te vangen plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Tessenderlo plus een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 1 binnen no-time naar level 25. In de buurt van Tessenderlo catch je pokemon go in een gebied van 2,5 km.

Pokemon Gyms in Tessenderlo

Vanaf level 5 wordt Pokemon Go nog leuker. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Tessenderlo. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Pidgeotto). Dan kan het gevecht beginnen! In Tessenderlo heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Tessenderlo.

Zeldzame Pokemons in Tessenderlo
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Tessenderlo. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Tessenderlo

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Tessenderlo. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Voor de Pokemons Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos geldt dat ze wereldwijd nog nauwelijks gezien zijn. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Tessenderlo? Stuur dan ook de locatie in! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Tessenderlo

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Tessenderlo? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. Tijdens het lopen van de route vind je vaak ook veel verschillende Pokemons. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Tessenderlo. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Tessenderlo, het rode team Tessenderlo of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Tessenderlo worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 46 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En woon je in Tessenderlo? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Tessenderlo plus je kunt ervaringen uitwisselen.