Pokémon Go in Mal

Op zoek naar zeldzame Pokemons in Mal? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier lees je alles over Pokemon Go locaties in Mal. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een zeldzame Pokemon in Mal gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Weet jij waar bijvoorbeeld Cubone zich verstopt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Mal. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Mal? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Mal

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Mal te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Mal. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Er zijn sterke attack pokemon te vangen maar ook verdediging pokemon. Die hebben vaak een sterke CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Mal samen met lucky eggs en jouw niveau is direct hoger. Natuurlijk is incense ook een optie. Zo ga je van level 8 snel naar level 23. In de buurt van Mal catch je pokemon go in een gebied van 1 km.

Pokemon Gyms in Mal

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Mal. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Nidorina). Hierna ga je het gevecht aan met een speler uit een ander team. Ook in Mal vind je verschillende Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas dan heb je toegang tot een Pokemon Gym in Mal.

Zeldzame Pokemons in Mal
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Mal. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Mal

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Mal. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Een van deze genoemde (zeer zeldzame) Pokemons gevangen in Mal? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Mal

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Mal? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Mal. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Mal, het rode team Mal of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Mal worden gemiddeld beoordeeld met een 9.0/10, gebaseerd op 21 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En woon je in Mal? Plaats dit dan nu direct hieronder. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Mal zodat je elkaar wellicht kunt helpen.