Pokémon Go in Kortessem

Wil jij Pokemons vangen in Kortessem? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Kortessem. Dankzij deze informatie weet jij precies waar je moet zijn voor de Pokemons bij jou in de buurt. Heb jij als trainer een zeldzame Pokemon in Kortessem gevonden? Ken jij de locaties van Pokestops en Gyms? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Kakuna zich nu verstopt heeft? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Kortessem. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Kortessem? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Let op: Pokemons als Tentacool, Horsea, Magmar, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, en Tangela vind je vaak lang niet zo snel.

Pokestops in Kortessem

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Wil jij weten waar de Pokestops in Kortessem verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Dat bespaart jou weer een boel uitzoekwerk. Geen Pokemon Go speler kan zonder een Pokestops. Je vindt hier belangrijke items. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Kortessem. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor plus de meer verdedigende pokemons. Die hebben vaak een sterke CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Combineer dit in Kortessem via extra lucky eggs en je zal snel in niveau stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan rank je van level 9 zo door naar niveau 26. Rondom Kortessem verzamel je pokemons over meer dan 5 km.

Pokemon Gyms in Kortessem

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Kortessem. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Pidgeot). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Kortessem zijn er een aantal Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Kortessem.

Zeldzame Pokemons in Kortessem
Deel ook jouw tips, hints en Pokemon Go locaties in Kortessem. Welke zeldzame Pokemons heb jij gevonden, en waar? Heb jij zeldzame Pokemson als Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Abra, Machop, Grimer, Pinsir kunnen vinden? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Of heb jij al een spoor gevonden van Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl in Kortessem

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Kortessem. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Kortessem? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Kortessem

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Kortessem? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. XP (ervaringspunten) binnenhalen en een nieuw level halen wordt zo nog makkelijker. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Kortessem. Maak jij deel uit van het gele team in Kortessem, team rood van Kortessem of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Kortessem worden gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 41 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Kom je uit Kortessem? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Kortessem waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.