Pokémon Go in Houthalen

Op zoek naar info over Pokemon Go in Houthalen? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Houthalen. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Houthalen gevangen? Weet jij waar een Gym of Pokestop gevestigd is? Of weet waar een bepaalde Pokemon als Ditto zich bevindt? Deel jouw kennis dan met andere Pokemon Go spelers. Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Houthalen. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Houthalen? Dan heb je het al snel over Pokemons zoals Slowpoke, Jigglypuff, Exeggcute, Growlithe, Gastly, Geodude, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Houthalen

Pokestops zijn van onschatbare waarde in het spel. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Benieuwd waar de Pokestops in Houthalen verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Denk aan Pokeballs, Potions, Revives, Eieren of Razz Berry. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Kijk tussen de onderstaande reacties voor actuele Pokestops in Houthalen. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Je vind er sterke aanval pokemon en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en bezorgen je Candy, Stardust en natuurlijk 100XP. Doe dit in Houthalen plus een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Je kunt ook incense gebruiken natuurlijk. Zo rank je van level 6 snel naar level 16. In Houthalen verzamel je pokemons over meer dan 5 km.

Pokemon Gyms in Houthalen

Heb je level 5 bereikt? Het is dan mogelijk om met je Pokemons te vechten in een Pokemon Gym in Houthalen. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Electrode). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Houthalen zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Het is wel belangrijk om dus eerst level 5 te halen. Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Houthalen.

Zeldzame Pokemons in Houthalen
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Houthalen. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? De enorm populaire en dus zeldzame Pokemans als Lapras, Snorlax, Porygon, Pikachu, Omanyte, Kabuto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle of Aerodactyl zie je nog nauwelijks in Houthalen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Houthalen. Dit is nog sterker het geval met Farfetch’d, Tauros, Mr. Mime en Kangaskhan. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Houthalen? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Houthalen

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Houthalen? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De route leidt je bovendien vaak langs plekken waar (zeldzame) Pokemons verstopt zijn. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Houthalen. Laat weten of jij zit in het gele team Houthalen, het rode team van Houthalen of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Houthalen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 28 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Heb jij zelf ook iets te delen? En kom je uit Houthalen? Geef dan hieronder je mening. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Houthalen waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.