Pokémon Go in Heers

Wil jij unieke Pokemons vangen in Heers? Ben jij benieuwd waar je moet zijn voor Gyms en Pokestops? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Heers. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een zeldzame Pokemon in Heers gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of ben jij op de hoogte waar Tentacool zich nu verstopt heeft? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw kennis te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Heers. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Heers? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Heers

Pokestops zijn enorm handig. Als Pokemon trainer kun je niet zonder Pokestops. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Heers verstopt zijn? Kijk dan direct bij de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Elke speler moet zo nu en dan even langs een Pokestop. Om even “bij te tanken”. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Heers. Pokestops vind je dikwijls in kerken, scholen, universiteiten of monumenten. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Ze hebben hoge CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Gebruik dit in Heers plus een lucky egg en je kan gemakkelijk in level stijgen. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo ga je van level 9 snel naar level 16. In de regio Heers verzamel je pokemons over meer dan 1,5 km.

Pokemon Gyms in Heers

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Heers. Je sluit je dan eerst bij een van de 3 teams aan. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Bulbasaur). Daarna kun je vechten tegen andere teams. Ook in Heers zijn er verschillende Pokemon Gyms te vinden. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Heers.

Zeldzame Pokemons in Heers
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Heers. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Kun jij meer vertellen over de locatie van Pokemons zoals Abra, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir, Machop, Grimer en Rhyhorn? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Pokemons als Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Kabuto of Aerodactyl, Lapras, Snorlax en Porygon worden nauwelijks gespot in Heers

Wereldwijd zijn dit allen ook zeer zeldzame Pokemons. Deze vind je niet snel in Heers. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Bij Articuno, Mewtwo, Mew, Ditto, Moltres en Zapdos is het zelfs zo dat ze wereldwijd nog bijna niet gevonden zijn. Lukt het jou om deze zeldzame Pokemons te vangen in Heers? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Heers

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Heers? Een Pokemon Go Route biedt snel toegang tot stops en gyms. Tijdens het wandelen kom je vaak ook nog eens de meest (zeldzame) Pokemons tegen. Zo haal je (dankzij veel XP) snel een nieuw level. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Deel hieronder ook de Pokemon Go Routes en locaties die jij kent in Heers. Verder zijn we benieuwd of jij hoort bij team geel Heers, het rode team van Heers of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Heers worden gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? Woon je in Heers? Plaats dit dan nu direct hieronder. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Heers waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.