Pokémon Go in Gotem

Direct (zeldzame) Pokemons vangen in Gotem? Of ben je nieuwsgierig waar je moet zijn voor Pokestops en Gyms? Op Pokemongogo.nl lees je uitgebreide informatie over Pokemon Go locaties in Gotem. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Gotem gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Dewgong zich nu verstopt heeft? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Je helt anderen enorm: deze info is erg handig voor (nieuwe) spelers in Gotem. Welke Pokemons zijn zeldzaam in Gotem? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Wanneer je goed zoekt zijn deze uiteindelijk wel te vinden. Hoe anders is dat met de veel zeldzamere Pokemons als Magmar en Tangela, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool en Horsea?

Pokestops in Gotem

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Benieuwd waar de Pokestops in Gotem verscholen zijn? Scroll dan naar beneden. Tussen de reacties worden onder andere locaties van Pokestops geplaatst. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. De Pokestop is belangrijk omdat je er noodzakelijke items aantreft. Voorbeelden zijn Pokeballs, “eggs” en Revives. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Voor meer info check je de reacties. Zo ontdek jij de actuele Pokestops in Gotem. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Er zijn sterke attack pokemon te vangen en zeker ook verdedigings pokemon. Die hebben vaak een sterke CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Doe dit in Gotem samen met lucky eggs en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Dan stap je van level 2 eenvoudig naar level 25. Binnen Gotem verzamel je pokemons over meer dan 5 km.

Pokemon Gyms in Gotem

Zodra je level 5 hebt bereikt wordt Pokemon Go nog spannender. Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Gotem. In de gym kies je 1 van de 3 teams (Geel, blauw of rood). In de gym aanbeland? Dan kies je 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Arcanine). Daarna kun je vechten tegen andere teams. In Gotem heb je de keuze uit meerdere Pokemon Gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Gotem.

Zeldzame Pokemons in Gotem
Wij horen graag jouw persoonlijke ervaringen met Pokemon Go locaties in Gotem. Heb jij jouw Pokedex uitgebreid met een zeldzame Pokemon? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Gotem

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Gotem. Wanneer we het hebben over Kangaskhan, Mr. Mime, Tauros en Farfetch’d, is dit nog erger. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Gotem? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Gotem

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Gotem? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Gotem. Laat weten of jij zit in het gele team Gotem, team rood van Gotem of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Gotem worden gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 22 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Gotem? Laat dan hieronder een reactie achter. Zo kom je misschien in contact met andere pokemon go spelers uit Gotem plus je kunt ervaringen uitwisselen.