Pokémon Go in Elen

Wil jij Pokemons vangen in Elen? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Hier vind je alle informatie over Pokemon Go locaties in Elen. Het bespaart je een hoop tijd: je weet precies waar je naartoe moet voor Pokemons, Gyms en Stops. Zelf een (zeldzame) Pokemon in Elen gevonden? Weet jij waar Gyms of Pokestops verstopt zijn? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Seadra zich schuildhoudt? Schroom dan niet om het te delen met de rest! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Elen. Wat zijn zeldzame Pokemons in Elen? Zeldzame Pokemons zijn onder andere Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Elen

Een van de cruciale onderdelen in het spel zijn Pokestops. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Elen verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Pokemon Go spelers delen hier steeds nieuwe tips en locaties. Zo hoef jij niet de hele stad door, maar weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hierbij denken aan Razz Berry, Revives, Potions en natuurlijk Pokeballs. Pokestops zijn cruciaal voor het vergaren van XP om zo een level omhoog te gaan. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Elen. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen maar ook verdediging pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Doe dit in Elen samen met lucky eggs en je kan gemakkelijk in level stijgen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo evolueer jij van level 5 binnen no-time naar level 19. In de regio Elen vang je veel pokemon in een straal van 7 km.

Pokemon Gyms in Elen

Heb je level 5 bereikt? Dan kun je vechten in een Pokemon Gym in Elen. Je moet je wel eerst hebben aangesloten bij team mystic, team instinct of team blue. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Arcanine). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Elen zijn er een aantal Pokemon Gyms. Zorg dus zo snel mogelijk dat je level 5 bereikt. Pas vanaf level 5 kun je vechten in een Pokemon Gym in Elen.

Zeldzame Pokemons in Elen
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Elen. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar je moet zijn voor het vangen van Pokemons als Rhyhorn, Voltorb, Machop Lickitung, Scyther, Abra, Grimer en Pinsir? Ben jij er misschien in geslaagd om een zeldzame Pokemon als Electabuzz, Dratini , Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey of Magnemite te vangen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Elen

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Elen. Ook Pokemons als Mr. Mime, Farfetch’d, Tauros en Kangaskhan vind je nog nauwelijks. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van deze zeldzame Pokemons gevangen in Elen? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Elen

Loop jij wel eens een Pokemon Go route in Elen? Dankzij een Pokemon Go Route wordt je langs belangrijke locaties geleidt. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Enorm handig als je in korte tijd veel ervaring wil opdoen. Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Elen. Vecht jij verder aan de zijde van team geel Elen, team rood van Elen of bij team blauw in deze plaats.

De Pokemons in Elen worden gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 37 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Wil je ook een beoordeling geven? En kom je uit Elen? Dan kun je hieronder een reactie plaatsen. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Elen en deel je ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *