Pokémon Go in Eksel

Wil jij Pokemons vangen in Eksel? Of ben je op zoek naar Gyms en Pokestops? Dan zit je hier goed! Hier lees je alle details over Pokemon Go locaties in Eksel. Zo weet jij precies welke Gyms, Pokemons en Pokestops er bij jou in de buurt zijn verscholen. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Eksel gevonden? Of weet jij waar je moet zijn voor gyms en Pokestops? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Voltorb gevonden kan worden? Deel het dan met de rest van de community! Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier ben jij van grote waarde voor andere Pokemon players in Eksel. Wat zijn de meest zeldzame Pokemons in Eksel? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Een stuk zeldzamer zijn Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew, Staryu, Tentacool, Horsea, Magmar en Tangela.

Pokestops in Eksel

Iedereen is constant op zoek naar Pokestops. Als fanatieke Pokemon Go speler kun je niet zonder. Nu weten waar de Pokestops in Eksel te vinden zijn? Bekijk dan direct de reacties. In de comments worden regelmatig interessante Pokestops gedeeld. Handig, want zo weet je direct waar je moet zijn. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Ga naar de onderstaande comments voor de recente Pokestops in Eksel. Typische locaties van Pokestops zijn kerken, en andere grote gebouwen. Aanval pokemons zijn er te vinden plus de meer verdedigende pokemons. Vaak met voldoende CP die zorgen voor veel XP, stardust en candy. Combineer dit in Eksel met een lucky egg en je trainer is gelijk veel beter. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Zo rank je van level 3 zo door naar niveau 17. Rondom Eksel loop je met pokemon go namelijk zo 5,5 km.

Pokemon Gyms in Eksel

Pokemon Go wordt helemaal leuk als je level 5 behaald hebt. Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Eksel. De eerste keer kies je gelijk een team (Yellow, blue of red). In de Gym kun je 6 van je Pokemons kiezen (bijvoorbeeld Voltorb). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Eksel zijn er een aantal Pokemon Gyms. Bedenk wel dat je eerst level 5 bereidt moet hebben. Vanaf dit level heb je pas de toegang tot een Pokemon Gym in Eksel.

Zeldzame Pokemons in Eksel
Je kunt via het formulier hieronder direct jouw eigen ervaringen delen over Pokemon Go locaties in Eksel. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Lukt het jou al om Abra, Machop, Grimer, Rhyhorn, Voltorb, Lickitung, Scyther, Pinsir te pakken? Kun jij ons meer vertellen over de verstopplek van zeldzame Pokemons als Hitmonlee, Magnemite, Electabuzz Hitmonchan, Chansey of Dratini? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Eksel

Alle genoemde Pokemons zijn zeer zeldzaam, en vind je niet snel in Eksel. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. De Pokemons Ditto, Moltres, Zapdos, Articuno, Mewtwo, Mew zijn wereldwijd enorm zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Eksel? Vergeet het dan niet door te geven! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Eksel

Weet jij een handige Pokemon Go Route in Eksel? Een Pokemon Go Route leidt jou handig en snel langs Pokemons, gyms en stops. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Zo kun je snel veel XP scoren en een hogere level halen. Een goede Pokemon Go Route levert dus veel XP op in relatief weinig tijd. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Eksel. Ook zijn we nieuwsgierig of je hoort bij team geel Eksel, team rood Eksel of ben je lid van team blauw.

De Pokemons in Eksel worden gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 54 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? En kom je uit Eksel? Laat dan hieronder een reactie achter. Kom in contact met andere pokemon go spelers uit Eksel zodat je elkaar wellicht kunt helpen.