Pokémon Go in Beesel

Op zoek naar info over Pokemon Go in Beesel? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Beesel. Op die manier ben jij helemaal op de hoogte van alle Pokemons, en alle Gyms en Pokestops in jouw locatie. Onlangs een zeldzame/specifieke Pokemon in Beesel gevonden? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij waar een specifieke Pokemon als Dragonair gevonden kan worden? Vergeet het dan niet met andere spelers te delen. Maak gebruik van het onderstaande reactieformulier om locaties te delen. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Beesel. Wat zijn nu de meest zeldzame / bijzondere Pokemons in Beesel? Dit zijn onder meer Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude, Exeggcute, Slowpoke, Psyduck, Jynx en Onyx. Toch zijn hier wel meerdere exemplaren van te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Beesel

Pokestops zijn enorm handig. Als speler heb je altijd Pokestops nodig. Nieuwsgierig waar de Pokestops in Beesel verscholen zijn? Scroll dan door naar de reacties hieronder. Hier worden regelmatig nieuwe Pokestops gedeeld. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop biedt jou allerlei handige en nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Dankzij Pokestops kun je als trainer sneller levelen en je XP upgraden. Wil je weten waar je moet zijn? Check dan de onderstaande reacties en ontdek Pokestops in Beesel. De Pokestops vind je vaak in typische locaties als kerken, scholen of stations. Zo kom je er sterke aanvals pokemon tegen plus de meer verdedigende pokemons. Deze hebben hoge CP en leveren je veel XP, Candy en Stardust op. Gebruik dit in Beesel met een lucky egg en jouw level zal flink toenemen. Gebruik incense voor extra snelle scores. Zo ga je van level 2 zo door naar niveau 18. In Beesel catch je pokemon go in een gebied van 6,5 km.

Pokemon Gyms in Beesel

Heb je level 5 bereikt? Je kunt dan namelijk vechten in een Pokemon Go Gym in Beesel. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Voordat je kan gaan vechten kies je 6 Pokemons (bijv. Zapdos). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. Ook in Beesel kun je navigeren naar verschillende gyms. Vergeet niet dat je eerst veel XP moet halen om level 5 te halen. Tot die tijd kun je helaas nog niet battlen in een Pokemon Gym in Beesel.

Zeldzame Pokemons in Beesel
Join the community! Deel jouw ervaringen met Pokemon Go locaties in Beesel. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vinden? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Ben jij al zeldzame Pokemons als Dratini, Magnemite, Electabuzz, Hitmonlee, Hitmonchan of Chansey tegengekomen? Enorm “rare” / zeldzame Pokemons zoals Pikachu, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Lapras, Snorlax, Porygon, Bulbasaur, Charmander of Squirtle vind je nog bijna niet in Beesel

De opgesomde Pokemons zijn stuk voor stuk zeer zeldzaam. Je loopt ze niet snel tegen het lijf in Beesel. En dan hebben we het nog niet gehad over Tauros en Kangaskhan, Farfetch’d en Mr. Mime. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Is het jou gelukt om een zeldzame Pokemon te vangen in Beesel? Laat het ons dan weten! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Beesel

Ken jij een belangrijke Pokemon Go route in Beesel? De Pokemon Go Route is een handig hulpmiddel om snel veel stops en gyms te bezoeken. De Route biedt ook toegang tot een groot aantal Pokemons. Op die manier kun je sneller levelen! Een Pokemon Go Route is erg efficiënt. Vergeet het niet te delen: de beste Pokemon Go routes in Beesel. Maak jij deel uit van het gele team in Beesel, het rode team Beesel of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Beesel worden gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 50 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Zelf ook een review typen? Woon je in Beesel? Laat dan hieronder een reactie achter. Leer nieuwe trainers en pokemon kennen in Beesel waarmee je ervaringen kunt uitwisselen.