Pokémon Go in Beegden

Wil jij Pokemons vangen in Beegden? Wil jij weten waar Gyms en Pokestops zijn verscholen? Op deze pagina verzamelen wij alle informatie over Pokemon Go locaties in Beegden. Zo kom jij exact te weten waar je heen moet voor verschillende Pokemons, Stops en Gyms. Heb jij zelf een zeldzame Pokemon in Beegden gevangen? Ben jij op de hoogte van de locatie van Pokestops en Gyms? Of weet jij juist waar een (zeldzame) Pokemon als Kabutops gevonden kan worden? Deel deze informatie dan ook met andere spelers! Dat kun je doen door op deze pagina een reactie achter te laten. Op die manier help jij weer andere Pokemon Go spelers in Beegden. Welke Pokemons zijn erg zeldzaam in Beegden? Dan moet je denken aan Pokemons als Psyduck, Jynx, Onyx, Slowpoke, Jigglypuff, Growlithe, Gastly, Geodude en Exeggcute. Maar niet getreurd: deze Pokemons zijn in de meeste plaatsen wel te vinden. Pokemons als Staryu, Tentacool, Horsea, Ponyta, Vulpix, Koffing, Sandshrew,, Magmar en Tangela zijn veel lastiger te vangen.

Pokestops in Beegden

Pokestops spelen een belangrijke rol in het spel. Elke trainer heeft Pokestops nodig. Wil jij weten waar de Pokestops in Beegden verstopt zijn? Tussen de onderstaande reacties vind je waardevolle tips. Hier lees je steeds updates over Pokestops en andere locaties. Op die manier ben jij steeds op de hoogte van actuele locaties. Een Pokestop is cruciaal. Het biedt nuttige items. Je kunt hier onder andere terecht voor nieuwe Pokeballs zodat je weer nieuwe Pokemons kunt vangen. Wil je een hoger level halen? Dan zijn deze Pokestops heel belangrijk. Scroll naar beneden voor een overzicht van alle Pokestops in Beegden. Pokestops tref je vaak aan in kerken, cafés, of monumenten. De sterke aanval pokemons komen er voor en zeker ook verdedigings pokemon. Kenmerken zijn hoge CP en je kunt gemakkelijk XP en Stardust + Candy pakken. Gebruik dit in Beegden met een lucky egg en jouw niveau is direct hoger. Lokken met incense kan ook natuurlijk. Dan stap je van level 3 snel naar level 16. In de buurt van Beegden wandel je al snel zo’n 5,5 km.

Pokemon Gyms in Beegden

Is het gelukt om level 5 te halen? Vanaf dit level kun je namelijk daadwerkelijk vechten in een Pokemon Gym in Beegden. De eerst keer dat je een Gym binnengaat kies je een van de 3 teams. Wil je vechten? Dan kies je eerst 6 van je Pokemons (bijvoorbeeld Machop). Dan kun je het gevecht aangaan met een andere Pokemon player. In Beegden vind je verschillende Pokemon Gyms. Probeer eerst zsm level 5 te bereiken! Eerder kun je nog niet vechten in een van de Gyms in Beegden.

Zeldzame Pokemons in Beegden
Praat mee! Deel jouw tips over Pokemon Go locaties in Beegden. Heb jij een zeldzame Pokemon gevangen? Weet jij waar Pokemons als Lickitung, Scyther, Abra, Rhyhorn, Voltorb, Machop, Grimer, Pinsir zich schuilhouden? Misschien heb jij al wel een zeldzame Pokemon als Hitmonlee, Hitmonchan, Chansey, Magnemite, Electabuzz of Dratini gevangen? Zeer zeldzame en “uncommon” Pokemons als Lapras, Snorlax, Squirtle, Pikachu, Omanyte, Porygon, Bulbasaur, Charmander, Kabuto of Aerodactyl tref je praktisch niet aan in Beegden

Deze lijst met Pokemons is erg “uncommon” en zul je niet gauw aantreffen in Beegden. Om nog maar te zwijgen over Farfetch’d, Mr. Mime, Tauros en Kangaskhan. Leuk om te weten: De pokemons Zapdos, Articuno, Mewtwo, Ditto, Moltres en ook Mew zijn in elk werelddeel nog erg zeldzaam. Heb jij een van de vele zeldzame Pokemons gevonden in Beegden? Vergeet niet de locatie te delen! Lees meer over Pokemon Go.

Pokemon Go Route Beegden

Ben jij op de hoogte van een Pokemon Go Route in Beegden? Een Pokemon Route leidt jou langs waardevolle Pokemon plekken als Pokestops en Gyms. Ook kom je in zo’n route vaak een grote aantal verschillende Pokemons tegen. Op die manier kun je sneller levelen! Een dergelijke route bespaart je veel tijd en moeite. Stuur ze in: jouw favoriete Pokemon Go route in Beegden. Laat weten of jij zit in het gele team Beegden, team rood Beegden of juist in het blauwe team zit.

De Pokemons in Beegden worden gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 31 beoordelingen van pokemon go gebruikers. Ook je ervaringen met ons delen? En woon je in Beegden? Plaats dit dan nu direct hieronder. Op deze manier leer je andere pokemon go trainers kennen uit Beegden en deel je ervaringen.