Lapras in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Lapras? In onze online Pokédex lees je er alles over. Op pokemongogo.nl vind je alle details over Lapras. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Lapras uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Logischerwijs bekijk je hier ook info over hoe je Lapras snel & eenvoudig kunt ontwikkelen en trainen naar een sterker karakter. Ook lees je hier aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #131
Pokemon naam Lapras
Categorie Pokemon Transport Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 Ice
Zwaktes Electric, Grass, Fighting, Rock
Gewicht 220.0 kilogram
Lengte 2.5 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Lapras Pokemon Go
Lapras uit Pokemon Go

Lapras ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat na het ontwikkelen van Gyarados. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Ditto. Hoe kun je deze Pokemon het beste trainen en dus ontwikkelen? Daarvoor heb je candies nodig. Die krijg je door meer Lapras te vangen. Voor de ontwikkeling van Lapras is nodig: nog onbekend. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Lapras aanvallen

Vandaag nog Lapras uit Pokemon Go aanvallen? Je hebt in dat geval te maken met een Transport Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en Ice. Het type van de Pokemon hoort bij specifieke sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Houd ook rekening met de zwaktes van Lapras. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Electric, Grass, Fighting, Rock. Direct Lapras aanvallen? Houd ook rekening met een gewicht van 220.0 kilogram en lengte van 2.5 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Meer gegevens over Lapras uit Pokemon Go
Mensen hebben Lapras gereden bijna op het punt van uitsterven. ‘S Avonds wordt deze Pokémon gezegd dat klaaglijk zingen het strekt wat weinig anderen in zijn soort nog steeds.

Omdat Pokemon Go pas net gelanceerd is, kan het zijn dat er data mist of niet klopt. Wij werken hier nog aan!

Lapras vangen

Nieuwsgierig waar Lapras zit? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Zodoende kun je Lapras snel vinden en vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Lapras?
Lapras is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en zie waar jij Lapras kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Lapras zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma