Kangaskhan in Pokémon go

Wil jij meer weten over het Pokemon Go karakter Kangaskhan? Dan zit je goed in onze Pokédex! Op deze pagina vind je alle belangrijke info over Kangaskhan. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Kangaskhan uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Kangaskhan zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #115
Pokemon naam Kangaskhan
Categorie Pokemon Parent Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 geen type 2
Zwaktes Fighting
Gewicht 80.0 kilogram
Lengte 2.2 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Kangaskhan Pokemon Go
Kangaskhan uit Pokemon Go

Kangaskhan ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Tangela. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Horsea. Voor het trainen (de upgrade) heb je candies (snoepjes) nodig. Die ontvang je door meer exemplaren van Kangaskhan te vangen. Voor de ontwikkeling van Kangaskhan heb je het volgende nodig: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Kangaskhan aanvallen

Direct Kangaskhan uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Parent Pokèmon. Zijn type is Normal en geen type 2. Elk type heeft weer zijn sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Houd ook rekening met de zwaktes van Kangaskhan. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Fighting. Wil je Kangaskhan aanvallen? Vergeet niet dat deze Pokemon een gewicht heeft van 80.0 kilogram en lengte van 2.2 meter. Laat ons weten wat jij doet om deze Pokemon Go te trainen, te ontwikkelen en aan te vallen.

Extra informatie over Kangaskhan uit Pokemon Go
Als u over een jonge Kangaskhan spelen zelf, moet je nooit storen of te proberen om hem te vangen. De baby Pokémon moedermaatschappij is zeker van te zijn in het gebied, en het zal hevig woedend geworden op je af.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Kangaskhan vangen

Direct weten waar Kangaskhan te vinden is? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Handig! Want zo kun je Kangaskhan makkelijk en snel opzoeken en vangen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Kangaskhan?
Kangaskhan is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en ontdek waar je Kangaskhan kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vangen en vinden van Kangaskhan wordt zo een stuk gemakkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma