Kakuna in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Kakuna? Van harte welkom in deze online Pokédex. In deze post lees je alle benodigde informatie over Kakuna. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Kakuna uit de populaire app Pokemon Go. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Kakuna gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #014
Pokemon naam Kakuna
Categorie Pokemon Cocoon Pokèmon
Type 1 Bug
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Flying, Psychic, Rock
Gewicht 10.0 kilogram
Lengte 0.6 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Weedle candies
Kakuna Pokemon Go
Kakuna uit Pokemon Go

Kakuna ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is het “broertje” van Weedle. Het is jouw taak om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Beedrill. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Kakuna te vangen. Voor het ontwikkelen van Kakuna is benodigd: 50x Weedle candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Een ontwikkeling levert namelijk weer ontwikkelingspunten op. En dat is uiteindelijk het doel van Pokemon Go!

Kakuna aanvallen

Meteen Kakuna uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Cocoon Pokèmon. Zijn type is Bug en Poison. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Elke Pokemon heeft zwaktes. Zo ook Kakuna. Dit zijn onder andere: Fire, Flying, Psychic, Rock. Vandaag nog Kakuna aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 10.0 kilogram en lengte van 0.6 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Kakuna uit Pokemon Go
Kakuna beweegt nauwelijks, als het zich vastklampt in een boom. Maar niets is wat het lijkt: de binnenkant van Kakanu is druk bezig met een geheim proces voor de volgende ontwikkeling. Dat kun je wel zien aan het feit dat de schaal erg heet wordt.

Let op: Het kan zo zijn dat bepaalde gegevens niet kloppen. Wij werken nog hard aan deze Pokédex.

Kakuna vangen

Wil jij weten waar Kakuna gevonden kan worden? Wij werken hard om alle locaties waar deze Pokemon zich schuilhoudt te delen. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Kakuna vangen en snel een level verder komen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Kakuna?
Kakuna laat zich niet gemakkelijk vinden en vangen. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en kom erachter waar jij Kakuna kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Als je hier naar beneden scrollt vind je vaak tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Kakuna zal nog beter gaan in jouw buurt.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma