Kadabra in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Kadabra? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Kadabra. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. In de tabel hieronder vind je ook details als gewicht, lengte en zwaktes van Kadabra uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk staan hier ook tips hoe je Kadabra zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #064
Pokemon naam Kadabra
Categorie Pokemon Psi Pokèmon
Type 1 Psychic
Type 2 geen type 2
Zwaktes Bug, Ghost, Dark
Gewicht 56.5 kilogram
Lengte 1.3 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Abra candies
Kadabra Pokemon Go
Kadabra uit Pokemon Go

Kadabra ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Abra. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Alakazam. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Kadabra te vangen. Voor het ontwikkelen van Kadabra is nodig: 100x Abra candies. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Kadabra aanvallen

Direct Kadabra uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Psi Pokèmon. Zijn type(s) is/zijn Psychic en geen type 2. Deze types corresponderen weer met bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Houd ook rekening met de zwaktes van Kadabra. De zwaktes (kansen voor jou) zijn: Bug, Ghost, Dark. Plannen tot Kadabra aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 56.5 kilogram en lengte van 1.3 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Korte omschrijving van  Kadabra uit Pokemon Go
Kadabra zendt een eigenaardige alpha golf als het een hoofdpijn ontwikkelt. Alleen mensen met een bijzonder sterke psyche kan hopen op een trainer van deze Pokémon worden.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Kadabra vangen

Wil jij weten waar Kadabra verstopt zit? Op deze website zijn al een groot aantal verstoplocaties verzameld. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Op die manier kun jeKadabra vangen en veel ervaringspunten verdienen. Gebruik de zoekfunctie of klik hieronder op 1 van de provincies.

Waar vind ik Kadabra?
Kadabra is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en zie waar jij Kadabra kunt vinden. Op deze plaats-pagina vind je een speciale kaart waar de locaties van verschillende Pokemon worden aangegeven. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Kadabra zal je een stuk beter afgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma