Kabuto in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Kabuto? Van harte welkom in deze online Pokédex. In deze post lees je alle benodigde informatie over Kabuto. Je kunt hier bekijken tot welke categorie en tot welk “type” deze Pokemon behoort. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Kabuto uit de game Pokemon Go. Natuurlijk lees je hier hoe je Kabuto zo snel mogelijk kunt ontwikkelen, trainen en upgraden. En hoe je dit wezentje het beste kunt aanvallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #140
Pokemon naam Kabuto
Categorie Pokemon Shellfish Pokèmon
Type 1 Rock
Type 2 Water
Zwaktes Electric, Grass, Fighting, Ground
Gewicht 11.5 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Kabuto candies
Kabuto Pokemon Go
Kabuto uit Pokemon Go

Kabuto ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Omastar. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Kabutops. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Kabuto te vangen. Voor het ontwikkelen van Kabuto heb je het volgende nodig: 50x Kabuto candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen. Zo gaat het ontwikkelen en trainen een stuk sneller. Het ontwikkelen van Pokemons biedt jou meer ervaringspunten. Die heb je hard nodig om de beste trainer te worden van Pokemon Go!

Kabuto aanvallen

Vandaag nog Kabuto uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Shellfish Pokèmon. Zijn type is Rock en Water. Elk type heeft bepaalde sterktes. Er bestaan in totaal 18 types. Je kunt natuurlijk ook profiteren van de zwaktes van Kabuto. Dit zijn bijvoorbeeld: Electric, Grass, Fighting, Ground. Wil je Kabuto aanvallen? Het is dan handig om rekening te houden met een gewicht van 11.5 kilogram en lengte van 0.5 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Meer gegevens over Kabuto uit Pokemon Go
Kabuto is een Pokémon die is geregenereerd uit een fossiel. In uiterst zeldzame gevallen levende voorbeelden zijn ontdekt. De Pokémon is niet veranderd ten allen voor 300 miljoen jaar.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Kabuto vangen

Wil jij er achterkomen waar Kabuto zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Kies je locatie voor actuele verstopplekken. Verhelderend! Want zo kun jij Kabuto vangen en snel een level verder komen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Kabuto?
Kabuto is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en kom erachter waar jij Kabuto kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Kabuto wordt veel eenvoudiger.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma