Jigglypuff in Pokémon go

Op zoek naar uitgebreide informatie over het Pokemon Go karakater Jigglypuff? In onze online Pokédex lees je er alles over. Hier vind je antwoorden op al je vragen over Jigglypuff. In de tabel hieronder vind je gegevens als categorie en type van de Pokemon. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Jigglypuff uit Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Jigglypuff gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #039
Pokemon naam Jigglypuff
Categorie Pokemon Balloon Pokèmon
Type 1 Normal
Type 2 Fairy
Zwaktes Fighting
Gewicht 5.5 kilogram
Lengte 0.5 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Jigglypuff candies
Jigglypuff Pokemon Go
Jigglypuff uit Pokemon Go

Jigglypuff ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon ontstaat uit Ninetales. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen en ontwikkelen naar Wigglytuff. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Jigglypuff te vangen. Voor de ontwikkeling van Jigglypuff heb je het volgende nodig: 50x Jigglypuff candies. Probeer zoveel mogelijk pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Jigglypuff aanvallen

Meteen Jigglypuff uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Balloon Pokèmon. Zijn type(s) zijn Normal en Fairy. Elk type heeft weer zijn sterktes. In het spel Pokemon Go zijn er 18 types. Naast sterktes, zijn er zwaktes. Profiteer dus van de zwaktes van Jigglypuff. Dit zijn onder andere: Fighting. Wil je Jigglypuff aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 5.5 kilogram en lengte van 0.5 meter. Deel ook jouw ervaringen met het ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakter!

Extra informatie over Jigglypuff uit Pokemon Go
stembanden Jigglypuff’s kunnen vrij de golflengte van zijn stem aan te passen. Deze Pokémon gebruikt dit vermogen om te zingen op precies het juiste golflengte om zijn vijanden meest suf.

Omdat niet alle gegevens bekend zijn kan het zijn dat bepaalde gegevens nog niet kloppen. Wij werken hier hard aan.

Jigglypuff vangen

Benieuwd waar Jigglypuff verstopt zit? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Selecteer jouw plaats en kijk waar deze Pokemon te vinden is. Handig! Want zo kun je Jigglypuff vangen en veel ervaringspunten verdienen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Jigglypuff?
Jigglypuff kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Navigeer dus meteen naar de pagina over jouw plaats/regio en kom erachter waar jij Jigglypuff kunt vinden. Zoek direct op jouw plaats. Je vind daar een Pokemon-map waar je kunt zien wat de huidige verstopplekken zijn van deze Pokemon. Bekijk ook de verhalen van andere Pokemon trainers in jouw buurt! Het vangen en vinden van Jigglypuff zal met deze hulp veel makkelijker gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma