Ivysaur in Pokémon go

Alles weten over het Pokemon Go karakter Ivysaur? Van harte welkom in deze online Pokédex. Op pokemongogo.nl vind je alle details over Ivysaur. Je lees in de onderstaande tabel bijvoorbeeld tot welke categorie deze Pokemon hoort. Ook kom je hier achter gegeven als gewicht, lengte en zwaktes van Ivysaur uit het populaire spel Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Ivysaur gemakkelijk en snel kunt upgraden/ontwikkelen. Daarnaast vind je hier ook handige aanvalstechnieken.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #002
Pokemon naam Ivysaur
Categorie Pokemon Seed Pokèmon
Type 1 Grass
Type 2 Poison
Zwaktes Fire, Ice, Flying, Psychic
Gewicht 13.0 kilogram
Lengte 1.0 meter
Benodigd voor Upgrade 100x Bulbasaur candies
Ivysaur Pokemon Go
Ivysaur uit Pokemon Go

Ivysaur ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Bulbasaur. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Venusaur. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Ivysaur te vangen. Voor het ontwikkelen van Ivysaur is benodigd: 100x Bulbasaur candies. Probeer dus snel meer pokemons te vangen. Je zult zien dat het ontwikkelen / trainen dan sneller gaat. Op die manier krijg je veel ervaringspunten, en wordt je sterker in het spel Pokemon Go!

Ivysaur aanvallen

Meteen Ivysaur uit Pokemon Go aanvallen? Houd dan rekening met het feit dat gaat om een Seed Pokèmon. Zijn type is Grass en Poison. Elk type heeft bepaalde sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Ivysaur. Dit zijn onder andere: Fire, Ice, Flying, Psychic. Plannen tot Ivysaur aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 13.0 kilogram en lengte van 1.0 meter. Succes met het ontwikkelen en aanvallen van dit karakter uit Pokemon Go!

Extra informatie over Ivysaur uit Pokemon Go
Er zit een knop op de rug van deze Pokémon. Om het gewicht te dragen, groeien de benen en de romp van Ivysaur dik en sterk. Zodra deze pokemon meer in de zon begint te lichten, betekent het dat de knop van de bloem spoedig zal veranderen in een grote bloem.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Ivysaur vangen

Direct weten waar Ivysaur gevangen kan worden? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Ga direct naar de pagina van jouw stad/regio en kijk waar je deze Pokemon kunt vinden. Handig! Want zo kun je Ivysaur vangen en veel ervaringspunten verdienen. Kies hieronder jouw provincie, of zoek direct op jouw plaats/regio.

Waar vind ik Ivysaur?
Ivysaur is niet altijd in overvloed beschikbaar, en dus lastig te vangen / vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Ivysaur kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met actuele verstopplekken van deze Pokemon. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Maak er gebruik van! Het vangen en vinden van Ivysaur wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma