Hypno in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Hypno? Je bevindt je in onze Pokédex! Hier lees je alles wat je moet weten over Hypno. Zo kun je hier direct inzien welke categorie Pokemon het is, en wat zijn “type” is. Ook lees je in de tabel gegevens af als zwaktes, gewicht en lengte van Hypno uit de populaire app Pokemon Go. Scroll naar beneden voor tips hoe je Hypno het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #097
Pokemon naam Hypno
Categorie Pokemon Hypnosis Pokèmon
Type 1 Psychic
Type 2 geen type 2
Zwaktes Bug, Ghost, Dark
Gewicht 75.6 kilogram
Lengte 1.6 meter
Benodigd voor Upgrade nog onbekend
Hypno Pokemon Go
Hypno uit Pokemon Go

Hypno ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon komt voor uit Drowzee. Het is jouw opdracht om uit Pokemon Go te upgraden / ontwikkelen naar Krabby. Om deze Pokemon te upgraden en te trainen heb je veel candies nodig. Die krijg je door nog meer Hypno te vangen. Voor de ontwikkeling van Hypno heb je nodig: nog onbekend. Probeer zoveel mogelijk pokemens te vangen zodat je deze snel kunt ontwikkelen en trainen. Door Pokemons te ontwikkelen sta je sterker in gevechten en wordt je een nog betere Pokemon Go trainer!

Hypno aanvallen

Meteen Hypno uit Pokemon Go aanvallen? Bedenk je goed dat je te maken hebt met een Hypnosis Pokèmon. Zijn type(s) zijn Psychic en geen type 2. Bij elk type horen weer afzonderlijke krachten en sterktes. In de hele game zijn er 18 types te onderscheiden. Wellicht kun je slim gebruik maken van de zwaktes van Hypno. Bekende zwaktes zijn: Bug, Ghost, Dark. Meteen Hypno aanvallen? Het is goed om te weten dat deze Pokemon een gewicht heeft van 75.6 kilogram en lengte van 1.6 meter. Veel succes bij het trainen, ontwikkelen en ook het aanvallen van dit Pokemon Go-karakter

Extra details over Hypno uit Pokemon Go
Hypno houdt een slinger in haar de hand. De vonken beweging en glitter van de slinger sussen de vijand in een diepe staat van hypnose. Hoewel deze Pokémon zoekt prooi, hij poetst de slinger.

Wij zijn nog bezig met het aanvullen van de gegevens. Het kan zijn dat alles nog niet helemaal correct is. Hier wordt aan gewerkt!

Hypno vangen

Nieuwsgierig waar Hypno gevangen kan worden? Op deze website vind je alle verstoplocaties. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Nuttig! Op deze manier kun je Hypno snel vinden en vangen. Je kunt gebruik maken van de zoekfunctie, of onderaan de pagina op ouw provincie klikken.

Waar vind ik Hypno?
Hypno is niet altijd even gemakkelijk te vinden en te vangen. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en leer waar je Hypno kunt vinden. Selecteer hieronder jouw provincie of zoek op jouw plaats. Vervolgens vind je een Map waar wordt aanggegeven waar deze Pokemon zich verstopt. Kijk ook bij de comments voor tips van andere trainers. Het vinden en vangen van Hypno wordt zo een stuk gemakkelijker.

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma