Horsea in Pokémon go

Direct alles weten over het Pokemon Go karakter Horsea? Van harte welkom in deze online Pokédex. Op pokemongogo.nl vind je alle details over Horsea. Allereerst vind je hier welke categorie Pokemon het is, en welk “type” Pokemon het is. Je kunt hier ook terecht voor meer info over de lengte, gewicht en zwaktes van Horsea uit de veel gespeelde app Pokemon GO. Natuurlijk lees je hier hoe je Horsea het beste kunt trainen en ontwikkelen naar de volgende level. Onderaan de post behandelen we ook de beste technieken om aan te vallen.

plaatje pokemon go ebook

Pokemon Go Master in 30 minuten
Download nu tijdelijk ons E-Book volledig gratis. Met de inhoud van dit boek word jij een Master in Pokemon Go. Wacht niet langer, win alle gevechten en wordt een professionele trainer!

pokemon go ebook aanvragen

Nummer #116
Pokemon naam Horsea
Categorie Pokemon Dragon Pokèmon
Type 1 Water
Type 2 geen type 2
Zwaktes Electric, Grass
Gewicht 8.0 kilogram
Lengte 0.4 meter
Benodigd voor Upgrade 50x Horsea candies
Horsea Pokemon Go
Horsea uit Pokemon Go

Horsea ontwikkelen en trainen

Deze Pokemon is afkomstig van Kangaskhan. Het doel is om uit Pokemon Go te trainen / ontwikkelen naar Seadra. Wil je deze Pokemon ontwikkelen en trainen? Zorg dan dat je candies (snoepjes) verdient. Die verdien je door meer Horsea te vangen. Voor de ontwikkeling van Horsea heb je nodig: 50x Horsea candies. Wacht dus niet langer! Probeer dus gauw meer pokemons te vangen om hem snel te ontwikkelen en te trainen. Pokemons ontwikkelen betekent weer ervaringspunten, en die heb je nodig om de beste te woren in Pokemon GO!

Horsea aanvallen

Vandaag nog Horsea uit Pokemon Go aanvallen? De categorie waartoe deze Pokemon behoort is Dragon Pokèmon. Zijn type(s) zijn Water en geen type 2. Elk type heeft bepaalde sterktes. In totaal zijn er 18 verschillende types. Houd ook rekening met de zwaktes van Horsea. Dit zijn onder andere: Electric, Grass. Wil je Horsea aanvallen? Bedenk ook dat deze Pokemon een gewicht heeft van 8.0 kilogram en lengte van 0.4 meter. Wij horen graag jouw tactieken betreft het trainen, ontwikkelen en aanvallen van dit Pokemon Go karakater.

Extra details over Horsea uit Pokemon Go
Horsea eet kleine insecten en mos off van de rotsen. Als de oceaan huidige verandert snel, deze Pokémon verankert zich door het wikkelen van zijn staart rond rotsen of koraal om te voorkomen dat weggespoeld.

Pokemon Go is net uit, en niet alle gegevens zijn al bij ons bekend. Het kan dus zijn dat iets mist of niet klopt. Hier wordt aan gewerkt!

Horsea vangen

Wil jij er achterkomen waar Horsea zich schuilhoudt? Op Pokemongogo.nl bekijk je alle locatiet waar Pokemons zich verstoppen. Klik op jouw stad/regio voor alle bekende plekken waar je ‘m kunt vinden. Verhelderend! Want zo kun jij Horsea vangen en veel ervaringspunten verdienen. Klik op de zoek-button bovenaan de pagina, en zoek direct jouw plaats op.

Waar vind ik Horsea?
Horsea kan zich soms goed verstoppen, en dus lastig te vangen en te vinden. Zoek dus direct jouw eigen plaats op en vogel uit waar je Horsea kunt vinden. Op de pagina over jouw plaats/regio kun je een kaart bekijken met alle bekende plekken waar je deze Pokemon kunt vangen. Ook vind je hier tips & tricks van andere spelers. Dit kan een hele uitkomst zijn. Het vangen en vinden van Horsea wordt veel eenvoudiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POKEMON GO MASTER WORDEN IN

SLECHTS 30 MINUTEN?

TIJDELIJK GRATIS AANGEBODEN

 

HET POKEMON GO MASTER E-BOOK

 

Meer dan 50 pagina's vol met unieke informatie. Word ook in slechts 30 minuten een Master in Pokemon Go!

Nog slechts 1 STAP voordat je een Pokemon Go master kunt worden!

Vul hieronder je naam en email adres in. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de pagina waar je het e-book kunt downloaden

Gefeliciteerd!

Je kunt bijna beginnen!

Op dit moment zijn we je aanvraag aan het verwerken. Onze online drukpers draait al op volle toeren. Daarbij krijgen we natuurlijk hulp van een aantal aardige Pokemons!

Klik hieronder op de knop "start met downloaden" om naar de download pagina te gaan. Het wachtwoord krijg je via de email

Welkom bij het Pokemon Go Master programma